Podnikateľský objekt v obci Hozelec na predaj

Lokalita: | |

Cena:

ID nehnuteľnosti - 25689
Ponuka pridaná: 16.02.2023

O nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj podnikateľský objekt vhodný aj na bývanie, či administratívu v obci Hozelec neďaleko Popradu.

Základné informácie:

Pozemok

-          905 m2 zastavaná plocha a nádvoria

-          1411 m2 orná pôda

Areál pozostáva z viacerých stavebných objektov:

-          hlavný objekt (dom) s prístavbou

-          2 prístrešky (drobná stavba)

-          2 murované sklady

-          plechový sklad (drobná stavba)

-          spevnené plochy (606 m2)

Technické parametre

Hlavný objekt (dom)

-          pozostáva z podzemného a nadzemného podlažia, pričom zastavaná plocha je 122 m2 a úžitková plocha cca 120m2 + 120 m2.

-          stavba má betónové základy

-          Suterén pozostáva z chodby a dvoch skladov - obvodové murivo 600 mm, vnútorné kamenné murivo hrúbky 500 – 520 mm. Stropy sú železobetónové, schodisko aj podlahy sú betónové, okná drevené. Vykurovanie a ohrev teplej vody zabezpečuje plynový kotol a zásobník.

-          Prízemie pozostáva z troch izieb, kuchyne, kúpeľne, chodby, toalety a zádveria. Obvodové murivo objektu je tehlové hrúbky 430 mm, vnútorné priečky sú tehlové. Stropy sú drevené, schodisko železobetónové, podlahy v izbách sú  drevené a okná s hliníkovými žalúziami plastové. V tejto časti domu je zrealizované ústredné vykurovanie, rozvody vody, kanalizácie, elektroinštalácie a plynu.

-          Strecha je sedlová s dreveným krovom a krytinou z pálenej škridle.

Sklady

-          Sklad č. 1 – stavba pôvodne slúžila ako hospodárska budova, je situovaná za hlavným objektom. Pozostáva z jedného podlažia, postavená na betónových základoch s tehlovým obvodovým murivom o hrúbke 390 mm a sklepenými a monolitickými železobetónovými stropmi. Podlahy sú betónové s cementovým poterom, okná sú drevené resp. plastové a strecha je z asfaltového šindľu s dreveným krovom. Rozloha objektu je 69 m2.

-          Sklad č. 2 – stavba nadväzuje na sklad č. 1, taktiež sa nachádza v zadnej časti dvora. Obvodové murivo je z betónových tvárnic hrúbky 290 mm, vnútorné priečky sú tehlové. V objekte sú betónové podlahy, drevené okná i dvere, je napojený na elektrinu aj plyn. Strecha je sedlová s dreveným krovom a betónovými škridlami Bramac. Sklad má veľkosť 110 m2.

Prístrešky

-          Ide o dve drobné stavby o veľkosti 54 resp. 72 m2, ktoré sú napojené na sklad č. 1. Sú z drevenej nosnej konštrukcie, upevnenej na betónových pätkách. V oboch objektoch je betónová dlažba a pultová strecha s asfaltovým šindľom,.

Plechový sklad

-          nachádza sa v zadnej časti dvora vedľa skladu č. 1, ku ktorému je pristavený. Nosnú konštrukciu tvorí oceľová kostra a drevené trámčeky, opláštenie je z pozinkovaného profilovaného plechu. Stavba má drevený krov, podlahy z betónovej zámkovej dlažby strechu z asfaltového šindľa. Zastavaná plocha objektu je 47 m2.

Areál je napojený na kanalizáciu, elektrinu aj plyn a je tiež oplotený.

Potenciál a lokalita

Podnikateľský objekt je vhodný či už na autoservis, prípadne menšiu výrobuslužbyskladovanie v kombinácii s administratívou alebo bývaním.

Areál je veľmi dobre situovaný v zastavanej časti obce Hozelec, ktorá je od okresného mesta Poprad vzdialená len šesť kilometrovPrístup k lokalite vedie po spevnenej miestnej komunikácii.

Cena: dohodou

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať mailom na adrese antoska.miroslav@gmail.com, prípadne telefonicky na čísle +421948445878.

Viac ponúk na www.38rk.sk

Viac informácii Vám poskytne
Miroslav Antoška
antoska@38rk.sk
+421 948 445 878
NAVRHNITE CENU
PREJAVIŤ ZÁUJEM

Parametre nehnuteľnosti

Rozloha

1

Stav domu

Čiastočná rekonštrukcia

Konštrukcia budovy

Tehlová

Konštrukcia budovy

Tehlová

Poloha nehnuteľnosti

Miroslav Antoška

+421 948 445 878antoska.miroslav@gmail.com
Námestie svätého Egídia 65/22
058 01  Poprad
Slovensko
RK38 © 2024 | Všetky práva vyhradené
Ochrana osobných údajov
Cookies
Vytvorené spoločnosťou Eggresh
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram